Faktisk kom dette program til mig for et par måneder siden, men jeg chicken’d out, og lavede alt muligt andet … 

HVORFOR? Fordi jeg bildte mig selv ind, at tiden ikke var til det, at folk ikke ville kunne forstå det, at det var alt for woo-woo …  

Kender du parolen? Der hvor du holder noget tilbage af dig selv? Der hvor du standser energien og flowet ud af frygt? Der hvor du sidder fast, fordi du ikke tør tage det næste skridt fremad? 

Ja., selvfølgelig sker der også for mig. 

Jeg er jo et menneske, og vi har det med at sabotere os selv, måske især lige i det øjeblik, hvor et stort gennembrud venter om hjørnet. Men så sidder vi der, Med en indre følelse af tomhed, tristhed, tunghed … Fordi vi atter engang ikke gik med sjælens stemme. 

Vi drejde rundt på hælen og gjorde det stik modsatte og brugte de sædvanlige undskyldninger, retfærdiggørelser og aktiverer det typiske forsvar under dække af at vi brugte vores logik eller blev nødt til det pga. dit og dat. 

Når du sidder i den situation igen og igen, kører du et mønster godt og grundigt ind i din egen energi. Det bliver et blue-print, som dit menneske nu følger ubevidst. Det bliver the story of your life. Når jeg sidder der, føles alt så uretfærdigt, ligegyldigt og som om, jeg lige så godt kan pakke sammen og give op.  

INDTIL JEG FANDT UD AF AT TAPPE DIREKTE IND I EN HELT ANDEN BEVIDSTHEDSZONE.  

Du er nu inviteret med som det gode selskab på en helt ny og vild rejse, hvor jeg aktiverer mine magic prayers. Men inden jeg fortæller dig mere om, hvordan det her kommer til at skifte din energi fuldstændig på 21 dage, hvordan du kan anvende dette program på ALLE dine livsområder, hvor du sidder fast, er gået i stå eller har tabt troen – eller hvor du ikke ser resultater … bliver jeg nødt til at sige ærligt til dig, at jeg er lidt bange for at tage dig med på denne rejse.  

JEG FØLER MIG SÅRBAR OG KAN MÆRKE LIDT ØR ENERGI, FOR HVORDAN VIL DU TAGE IMOD DETTE????  

Jeg har den stemme fra den gamle doktrin i mit indre, der hvæser: “Hvem fanden tror du, du er sådan at tale om MAGI og bøn?” “Du er sgu for meget.” “Nu er du for langt ude, folk kommer til at grine af dig”. “Stop dig selv, du ved godt, at ingen vil forstå alt dette”.  

OG SÅ VIDERE I DEN DUR.  

Jep – hvis vi lytter til den stemme som vores sandhed, så kommer vi aldrig ud af stedet. Vi kommer heller aldrig ind i den dybere sandhed, der vores gave til verden.  

DET ER LIGE NØJAGTIG DERFOR, JEG INVITERER DIG MED.  

For at skide på den stemme og bevise at den tager fejl. Dette program ER bestemt ikke for alle og enhver. Du skal have lyst til at forstå en magisk bevidsthed.  

Du skal være ok med at du ikke er et ordinært menneske, og derfor har evnen til at løfte dig over den ordinære bevidsthedsramme. Du føler dig måske også ofte som lidt for “skør”, lidt for anderledes og misforstået.  

Det kan føles vildt ubehageligt at rende rundt i en verden, der ikke taler samme sprog som dig. 


JA TAK - JEG ER KLAR. KLIK HER!

HVIS DU VIL VIDE MERE SÅ SE MED HERUNDER:

DERFOR HAVDE JEG OGSÅ MEST LYST TIL AT TRÆKKE STIKKET PÅ DETTE PROGRAM.

Det ville bestemt være den letteste vej igennem. Indtil det virkelig gik op for mig, at jeg havde udskudt dette program HELE ÅRET. Det har ligget i mig, i min sjæl og ventet på at jeg tog opgaven.  

21 dages reboot af din gamle, tunge og stagnerede energi, dine såkaldte blokeringer (illusioner), bliver udskiftet til at vibrere med en magisk bevidsthed fra celleplan - mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt. 

Jeg er dybt passioneret omkring dette arbejde, men har ikke før delt det transparent og direkte med andre, fordi det er så … simpelt! Dybest set består det af, at jeg hver dag i 21 dage bringer ALLE mine egne “blokeringer” og kanaliserer direkte fra the magic zone, hvorfra ALT kan opløses på ekstremt kort tid.  

Jep – jeg ved det godt, det lyder sindsygt, Det er det også .. sindsygt fedt. Du har nu muligheden for at få adgang til dette space. Tror du bare du skal sidde og være tilskuer? Nope babe, du skal bringe alt dit lort til bordet og få det poof’et af H--- til ud af dit space … NU. 

Der er noget i luften på kosmisk plan, og vi to skal til at buckle op og få spændt hjelmen, for verden har mere end nogensinde før brug for de gamle præstinder, der skal på arbejde igen. 

HER GØR JEG MIT, OG DU KAN FÅ SMIDT DEN GAMLE ENERGI AF H --- TIL, SÅ DU KAN GØRE DIT!!! DER ER IKKE FLERE UNDSKYLDNINGER FOR AT SIDDE OVER.  

Over 21 dage modtager du dagligt de downloads, trainings, audios, videoer og hvad end der kommer igennem til at opløse den gamle doktrin i dit system!!! Denne rejse fortsætter længe efter de 21 dage, for du kan anvende disse MAGIC PRAYERS IGEN OG IGEN efter din første aktivering på programmet eller mere præcist din afprogrammering ;)  

Hvad dækker programmet? Dig. Du ved at du har så stort et rå-materiale indeni og så meget power, du slet ikke har taget i brug. Det ligger bare og ulmer. Faktisk blokerer du selv for at sætte det i spil, men måske ubevidst i dine tanker og overbevisninger, energimæssige kontrakter og inkarnationsrester, din adgang til det kollektive felt af højere bevidsthed osv. Det forløser vi på ACTIVATING MAGIC PRAYER.  

Vi starter hele ballet med at cleare din bevidsthed og sætter fokus på din identitet, din væren, dine mønstre, din fysik og dine følelser, din spiritualitet og energi.  

PÅ SESSION 1!!! 

Det her handler om at du endelig giver dig selv tilladelse til at være den rigtige dig 100%. Jeg åbner sluserne, der kommer en flod af energi og tager dig med  

Hvis du ved det er din tid nu. Du er dødtræt af stagneret og langsom energi, der er fuld af frygt og mangel, når din sjæl skriger for at kalde dig ind i den livsoplevelse, du virkelig trænger til, hører til i og er beregnet til at opleve.  

Så er det bare med at sige Ja tak. Ja tak til denne rejse. YES BABY til at udskifte det gamle og falde frontalt ind i en højere og mere magisk zone sammen med mig. Vi bliver grebet, det lover jeg dig. Sig ja, hvis du ved, du er klar. Sig ja til dig og din indre sandhed.  

  • Din rejse starter når du har registreret dig
  • Du modtager online trainings på et lukket og privat space – dit til evigt eje. 
  • Du tilbydes en plads i en fortrolig Facebook gruppe, hvor du kan sparre direkte med mig og dine medkursister. 
  • Du får dagligt adgang til en Magic Prayer, som bruges til at forløse det stagnerede energi i dig.
  • Du deltager med et åbent sind og hjerte.
  • Du lærer at være i kontakt med din sjæl 24/7
  • Du øger din energi, din udstråling, dit humør og din bevidsthed.