Er DU klar til at hæve din penge vibration og få åbnet din modtagerfrekvens?

Jeg er ved at brygge et usædvanligt powerfuldt online kursus sammen til dig. Det bliver så magisk, så vildt og intenst – så meget YES mand !! Du fatter slet ikke hvor meget YES BABY det her kursus bliver … 

For det handler om noget så tabu-belagt som PENGE !!! 

Det handler nemlig om, hvordan DU får pengene til at strømme I din retning istedet for at de siver ud alle steder i din energi og efterlader dig med et stort dræn i din pengepung og på din bank konto. 

Du lærer her på kurset, hvordan du standser drænet og drejer pengevibrationen ind i dig selv igen, sådan du selv føler en større magt over dine penge, istedet for at penge har magt over dig. 

Du modtager de dybeste energi-redskaber, som sætter dig istand til at åbne op for penge vibrationen og dermed også for at dine drømme kan få plads i din virkelighed.  

HOV STOP NU LIDT … 

Ja, jeg ved godt, du har prøvet alverdens tips og tricks uden held før. Jep, du har spildt en masse tid, energi og PENGE på at tilegne dig viden og strategier ang. penge …. Uden held. 

Men jeg er klar til at undervise dig fra en helt ny indgangsvinkel ang. penge vibrationen, et revolutionerende og voldsomt transformerende bevidsthedsspring venter forude på dit kursus. 

Hvordan kan jeg vide det? 

Fordi jeg selv har gennemlevet det. 

Og NEJ, jeg kan ikke give dig nøglerne til min rigdom, men jeg kan assisterer dig på rejsen mod at du selv åbner op for de universelle sluser af rigdom og overflod.

  MEN EN LILLE ADVARSEL ER PÅ SIN PLADS HER: 

Kurset er IKKE for alle. Bliver nødt til at stå hårdt på mine kriterier, for ellers spilder du din tid, energi og dine penge, hvis ikke du kan nikke genkendende til følgende: 

 • du er en højt bevidst kvinde med ben i næsen. 
 • du leder ikke blot efter endnu et quick fix, som skal redde dit skind, men du er klar til selv at tage ansvar for din penge vibration. 
 • du er helt klar til at blive heltinden i dit eget liv, istedet for at vente og vente … og vente på prinsen på den hvide hest (pssst … han kommer jo ligesom aldrig vel). 
 • du er åben overfor spirituelle energi redskaber, som bliver leveret i Den Nye Tids ufiltrerede, rå og ind til stålet facon 
 • du er klar til at lære af Danmarks vildeste kick-ass mentor, som aldrig ligger fingre imellem og som altid leverer energywork på eliteplan. 
 • du er færdig med at slæbe dig afsted i sneglefart, når du i virkeligheden er født til overhalingsbanen. 
 • du ikke længere orker at gøre livet så skide besværligt og tungt, når du meget hellere vil fejre dine dage her på den blå planet. 


ER DET DIG?  

FEDT FEDT FEDT … så læs lige videre, og tab nu ikke underkæben, når du ser, hvad jeg er ved at lave klar til dig. 


JA BAUMANN - VIS MIG HVORDAN JEG ÅBNER FOR SLUSERNE

KLIK HER OG FÅ DIN PLADS !

Oh, hvor fantastisk livet kan være, hvor fantastisk livet ER, når du lader det være sådan, som det er beregnet til. 

Nemlig at være tunet ind på samme frekvens som overflod, ærlighed, overenstemmelse med din sjæl, formål, mening, at modtage med lethed og i flow. 

Helt ærligt, hvorfor i alverden vælge en anden vej end denne? 

Det er på tide at få dig tilbage på sporet, som du er født til at udleve – og sætte dig i kontakt med din indre kraft og universelle visdom, som du allerede indeholder i din energi baggage. 

DU ER FØDT SOM ET VELSIGNET VÆSEN, DU ER BEREGNET TIL AT LEVE I FLOW OG MODTAGE DET, DU DRØMMER OM. 

Introduktion af mit spritnye, super hotte og udskåret direkte fra min sjæl til din, online kursus: 

MONEY & MIRACLES 

14-Dages super intenst pengebevidstheds kursus designet til at ændre dit liv, ved at du tillader dig selv at steppe dybere ind i din modtager vibration og åbner op for pengevibrationen i dit indre. 

HVEM FANDEN ER JEG SÅ? OG HVAD VED JEG OM PENGE-ENERGI? 

Jeg er Britta Baumann, Sprituel Abundance and Success Mentor for ambitiøse, intelligente og højtbevidste kvinder, der er født til at gøre en positiv forskel privat eller professionelt.  

Jeg har arbejdet intensivt med pengebevidsthed de sidste 5 års tid, og dette har resulteret i at jeg idag ejer og driver en multimillion omsættende business med stor success.  

Lang historie kort ( det her handler om dig, ikke mig) – jeg har mestret at forbinde to nicher, som de fleste mennesker ikke har formået; nemlig penge og spiritualitet. 

Måske tilhører du flokken af skeptikere, som påstår at penge er noget Fanden har skabt, at penge skal du slide og slæbe for, at penge er roden til alt ondt, penge gror ikke på træer osv …. 

Så kan jeg garantere dig for, at du og jeg ikke passer sammen (jeg vil også æde min gamle hat på, at du ikke har nogen penge af betydning, når du taler således – og at du netop selv sørger for at det forbliver sådan).  

Dette kursus er IKKE for mennesker, der elsker at hade penge. 

Kurset er derimod dedikeret til åbne og glade mennesker, der gerne vil invitere en større pengestrøm ind i deres liv, SAMTIDIG med at de bevarer en sund og nærende spiritualitet, der sikrer din kontakt med sjælen hele vejen.  

For ja – der er nogle typer, der bliver korrumperet af pengenes “magt”, men hey, det er altså ikke pengenes skyld, at et menneske er magt-sygt, grådigt eller egoistisk.  

Her på kurset arbejder vi i den dybe ende af energien, hvor du skal lære at åbne dit væsen op mod en ægte, vedvarende og smuk strøm af velsignelser.  

Jeg nåede selv til et punkt i mit liv, hvor jeg havde fået nok af alle de tunge energier omkring mig, al den gamle indoktrinering af frygtsystemer, alle de tomme advarsler og løftede pegefingre …  

JEG SLAP HELE LORTET – OG SATTE MIG SELV FRI … TIL AT BLIVE RIG.  

Selvfølgelig kan du knokle din pæne lille numse i laser for at hidkalde en sølle sum penge som vil holde din næse oppe lige under overfladen, kun lige nok til at du kan snappe efter vejret … 

Men hvad nu, hvis jeg fortæller dig, der er en anden måde at leve på. LEVE … kontra OVERLEVE. 

I FULD OVERENSSTEMMELSE MED DE SMUKKESTE SPIRITUELLE PRINCIPPER OG DYNAMISKE KRÆFTER. 

Faktisk skærer jeg en del af mit eget hjerte ud for dig her, for jeg forærer dig mine egne afprøvede energi processer, som har sikret mig en multimillion omsættende overskudsbusiness i evig vækst. 

Vil du høre den bedste del? 

Jeg modtager overflod, penge, rigdom udelukkende ved at være i fuld kontakt med min sjæl og dermed mit højere formål. Derved er jeg sikret, at jeg ikke samtidig føler stress, udbrændthed og tung energi, men istedet får lov til at modtage forhøjet energi i processen samt lave det jeg elsker og som jeg er født til. 

WIN WIN – KATCHING !!!! 

Så lad mig stille dig et simpelt spørgsmål: 

Tror du …. 

at alt det her er noget, du gerne vil have fingerne i? 

- for ikke at tale om at sætte energi-processerne igang i din egen energi og dermed skabe helt anderledes resultater i dit liv. 

Her standser du måske din læsning med en snert af mismod i hjertet, og tænker:

  “Men Britta mig og penge, vi er sgu ikke ligefrem de bedste venner. Det er som om, ligemeget hvad jeg gør, så sker der ikke en skid. Pengene kommer ikke. Hvis jeg endelig får lidt ind, mister jeg dem igen ret hurtigt.  

Måske er penge og mig bare ikke skæbnebestemt for hinanden 

Det føles sgu mere som to skridt fremad og tusind tilbage.” 

Men HEY- jeg har selv været der, lige nøjagtig der, hvor du beskriver dig selv fra.

 MONEY AND MIRACLES VIL ÆNDRE DIT LIV. 

Det ændrede ihvertfald mit. Ja, det er ikke engang løgn at penge og mirakel vibrationerne virkelig kan ændre dit liv radikalt til det bedre, lettere, sjovere og kærligere.  

Mit kursus bygger netop på det energiarbejde, der får dig tilbage for fuld kraft på din modtager frekvens, så alverdens rigdom kan strømme dig i møde.  

JEG ER SÅ KLAR BRITTA – HVORNÅR SKAL VI IGANG? 

Her er lidt info om kurset 

  14 dage. 14 af de mest sindsygt intense og dybt transformerende dage, du nogensinde har oplevet.  

HVEM HVORNÅR HVOR HVORDAN?! 

Hvem: Okay – det bliver dig og mig, baby! 

Hvornår: Vi kick-starter kurset den første mandag efter din registrering. 

Hvor: På et privat online space, som du får tilegnet, når du hapser din plads. Direkte læring fra min sjæl til din – uden forstyrrelser. 

Hvordan: Hver mandag til torsdag modtager du private audio downloads, som du kan tage med dig, hvorend du går. Du modtager energiprocesser, øvelser, worksheets, meditationer og meget mere lækkert. 

Det her bliver super dybt, så forbered dig på en vild bevidsthedsrejse uden sammenligning. 

Du kommer helt sikkert til…. at elske det!

Her er lidt af hvilket indhold du præsenteres for:

 • - De dynamiske penge typer – hvem er du? 
 • - Chakra åbning 
 • - Hersker over penge vibrationen - hvem hersker over dine penge? 
 • - Bekræftelser 
 • - Blokeringer 
 • - Grænselandet mellem ego og sjæl 
 • - Ego drivkraft 
 • - Værdier som fremdrift  
 • - Lær at åbne din penge vibration 
 • - Flyt energi fra de livsområder du mestrer. 
 • - Vendepunkt (skam, skyld vs. Selvrespekt og ære) 
 • - Tro vs. Beviser 
 • - De 4 energilag tiltrækker hver sin frekvens 
 • - Power ord på din penge vibration - hvordan tilkalder du rigdom/ brug din tale til at indstille din frekvens 
 • - Miracle frekvens  
 • - Angst vs. Tillid = evolutionært pioner arbejde 
 • - Healing  
 • - Slip illusionen om at være fattig 
 • - Penge kan kodes til at være en høj spirituel energi  
 • - Respekt for dit liv 

LIDT OM MONEY & MIRACLES MENTOR NR. 1 – BRITTA BAUMANN

Jeg er spirituel success & business mentor med fokus på overflods mind-set, resultat-orienteret business og overensstemmelse med sjælen i alt, hvad jeg gør og lærer fra mig. 

Jeg driver en højst succesfuld multimillion-omsættende online business, hvor jeg dybest set laver lige det, jeg har lyst til. Jeg har tusindvis af kursister og klienter, der elsker at arbejde med mine energi-principper på eliteplan, da jeg altid insisterer på at levere top-kvalitet til succesfulde kvindelige business-babes, der er født til at gøre en positiv forskel i verden med deres eget unikke bidrag. 

Jeg arbejder med de , der vil gå hele vejen ! 

Jeg er derudover mor til baby Siff, som er godt tre måneder gammel, 6 dejlige pelsunger og så er jeg gift med min lækre soulmate mand, som selvfølgelig er ansat på fuld tid i mit selv-skabte business-imperium. 

Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig og da jeg endelig tog springet, fandt jeg virkelig min plads i verden. Jeg vidste indeni, at jeg var beregnet til at skabe mine egne arbejdsbetingelser ud fra feminine principper som kreativitet, intuition, sjælskontakt, nydelse, leg og overflod. Dette har jeg skabt på rekord-tid og vi vækster støt vores business år for år. 

Det er den vildeste følelse at kunne udleve min største drøm, nemlig at være sammen med min smukke familie i vores dejlige hus i skovens rene energi og arbejde når vi har lyst. Jeg gør nøjagtig det, jeg er født til. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at tune dybere ind i dit naturlige energiflow, for det er alt-afgørende for din success i livet. Jeg er kendt for at være en kontroversiel, passioneret, powerfuld, 100 % autentisk og højst dedikeret kvinde, der taler på jævnt dansk krydret med rigelige bandeord, som sikrer dig min hudløst ærlige facon – jeg har ikke brug for at fremhæve mig selv som en perfektionistisk façade-guru, nope – jeg er et vildt og frit- ægte levende menneske, som vil gøre alt, for at få dig til at lykkes. 

Mine stærkeste værdier er energi-overenstemmelse, transparenthed, og jeg tolererer INGEN bullshit i business og i mit liv. Dette garanterer at jeg altid når mine målsætninger – ja overstiger dem faktisk gang på gang. På en naturlig måde for mig. Dette inkluderer at man sætter sine drømme forrest og er villig til at arbejde for dem. Du skal ikke forvente at ligge på sofaen på mit kursus, næh – her er vi i fuld gang med at forandre din verden til det bedre – med høj energi og fuld skrald på motivationen...

OG MODTAGE MASSER AF UNIVERSEL OVERFLOD SAMTIDIG !!! 

Læs hvad andre seje kvinder siger om at arbejde sammen med mig på mine kurser:

MØD MIG IN PERSON LIGE HER OG MODTAG HELE 3 GRATIS BONUS VIDEOER OMKRING AT LØFTE DIN PENGEBEVIDSTHED.

Herunder kan du møde mig på video, hvor jeg introducerer netop dette kursus. Her kan du mærke efter, om vi to matcher i et samarbejde. Det er bestemt ikke alle, der er KLAR til at træde i karakter som en super Money & Miracles magnet. Måske er du netop én af de få, der er klar til at gå hele vejen med dine drømme og er klar til at gøre arbejdet

Du modtager et hav af fantastiske BONUS info om det at træde op i en højere penge-bevidsthed lige herunder helt GRATIS.

PRAKTISK INFO OM DIT KURSUS

 • Du modtager 2 moduler, der består af video trainings, lydfiler og worksheets – hver mandag til fredag samt implementeringsøvelser lørdag til søndag. 
 • Dit eget private online space hvor alt materiale bliver tilgængelig hen over de 14 dage kurset forløber. Du bestemmer selv hvilke dage og hvilke tidspunkter på døgnet, du vil følge dit kursus, og du kan tage det igen og igen. 
 • Dit kursus starter fra den første mandag efter din registrering.


Det er ingen hemmelighed at jeg brænder for at hjælpe flest muligt kvinder derude, netop med at steppe ind i deres egen power, ændre deres opfattelse af penge vibrationen og dermed deres livskvalitet ... derfor har jeg designet netop dette kursus til dig, så du inden længe er ustoppelig.  

Super klar ??  

YES - det tænkte jeg nok, du ville være.  

 NU har du chancen for at joine Money & Miracles kurset, der kun henvender sig til den 1% der er klar til at lave et pengebevidstheds-spring. Dette er ikke et kursus for fedtspillere, der ikke er klar til at investere i sig selv og deres power. Min normale timepris ligger pt. mellem 10.000 - 50.000 for min ekspertise, MEN jeg har selvfølgelig lavet en særdeles fordelagtig energi alliance mellem dig og mig i dag. Du vælter ned af stolen, når du ser hvilken.

Så hvis du VED dybt i dit hjerte at du vil opjustere din pengevibration NU - så har du chancen for at steppe up IDAG. Der er ikke plads til vaklen. 

Du VED det - indeni. Jeg arbejder udelukkende med mennesker, der har modet til at forfølge sine drømme, da det udelukkende er disse typer, der i sidste ende får succes. Derfor giver jeg dig også kun denne mulighed her og NU. 

Jeg matcher ikke med folk, der bruger undskyldninger og har et utal af forbehold for at opgradere deres egen bevidsthed og livskvalitet - de når aldrig nogen vegne alligevel, har min solide erfaring vist mig gang på gang.

LIGE NU FORÆRER JEG DIG MIT REVOLUTIONERENDE KURSUS TIL HALV PRIS

Jep - men KUN i 48 timer, da jeg leder efter action-takers, der er sultne efter succes. Dig der VED, du kommer til at gøre dette stykke fuldstændig transformerende arbejde med at hæve din pengebevidsthed og dermed lærer at styre din egen penge vibration mod overflod.

Du har 48 timer til at tage din beslutning, om du tror nok på dig selv til at invitere denne mulighed ind i dit liv. Din mulighed for at modtage din VIP-actiontaker rabat finder du lige herunder.

DIN VIP RABAT FORSVINDER OM:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds


Betalingen kan deles op i hele 3 eller 6 rater. Klik lige herunder for at udløse denne mulighed.


YES - JEG ER MERE END KLAR TIL AT NÅ MIT NÆSTE NIVEAU I PENGEBEVIDSTHED !

KLIK HER - DU ER SIKRET EN PLADS.

visa credit card
mastercard credit card

HVAD VENTER DU PÅ SMUKKE?

Du kan blive ved med at sidde der og tænke, at du gerne vil lære at tiltrække universets overflod let og naturligt … eller også kan du gøre noget ved det lige NU – og få muligheden for at kigge ind i mit hoved, mit mind-set, min energi og så kan du implementere det, du lærer omgående i dit eget liv.