Shameless Selling Normal

Er DU klar til at sælge uden negative følelser og få gang i din business?

Deltag på min SHAMELESS SELLING 14-dages workshop, hvor jeg viser dig, hvordan du får gang i et naturligt salgsflow i din business, hvor dine ideelle klienter vil elske at købe dine ydelser, så DU bliver betalt for det du er født til at bidrage med i verden – og endda uden skøre strategier (som alle de andre bruger, og som der åbenlyst IKKE virker alligevel), og stressen rundt men i overensstemmelse med din sjæl.

Faktum er, hvis du kan lære at sælge, så kan du gøre, hvad du vil, med hvem du vil, på en hvilken som helst måde, du foretrækker det – resten af dit liv. Du kan leve det liv, du ønsker dig. 

Endnu et faktum: Hvis du tror, du allerede ved, hvordan du sælger, men du IKKE dagligt sælger og når dine målsætninger og hvis du ikke 100% sikkert kan sige, at du ikke behøver at bekymre dig om penge – så ved du IKKE hvordan du sælger og så sælger du IKKE dig selv eller din ydelse til nok. 

Sidste faktum: Jeg kan lære dig, hvordan du sælger DAGLIGT og dermed sikrer din business og dit liv – og endda på en let og naturlig måde, som er autentisk, højhastig og giver dig de resultater, du ønsker dig for at bygge en solid business op, og dermed skabe fremtiden for dig selv og din familie. 

Alt imens du laver det, du elsker mest. At bidrage på din egen originale facon i denne verden. 

Jeg har selv gjort dette for MIN business, min familie og mit liv. Jeg har hjulpet mange andre kvinder fremad med deres business og liv. 

Og nu er det blevet min tur til at hjælpe dig videre, hvis du giver mig lov. 

Ved du hvad, det bedste er? 

Jeg kan vise dig, hvordan du har det fedt og sjovt, mens du sælger. 

Det at sælge burde jo rent faktisk være noget, du så frem til i din business, ikke noget, du gruer for. For har jeg ret i, at lige nu er du ikke den største fan af at sælge? 

Du vil selvfølgelig gerne tjene flere penge og dele dine fede produkter og ydelser med dine med-mennesker, fordi du VED, at de hjælper, oplyser og forbedrer menneskers vilkår og livskvalitet

MEN SÅ KOMMER DU TIL AT SKULLE SÆLGE DEM … OG BOM, HER GÅR DET GALT. 

Du er bekymret for at virke desperat, over-ivrig, for dyr, for meget osv – og så sælger du simpelthen bare ikke NOK. Det er svært for dig, at skulle sælge hver dag, du er bange for at folk bliver trætte af dig og dropper dig og din business. 

Der er en god og en dårlig nyhed: 

Den dårlige er: Du bliver nødt til at komme videre fra disse tanker. 

Den gode er: Jeg er lige her for at hjælpe dig med netop det. 

TADAAAA – MÅ JEG PRÆSENTERE: 

Min nyeste online workshop SHAMELESS SELLING – det her bliver så fedt. Jeg er altså ret vild i varmen over at skulle dele mine lækkerier med dig – og hjælpe dig med at sælge uden koldsved, uden at du føler dig pushy, og salgsklam som i en dårlig tv-reklame. 

NEJ – du behøver ikke lære manipulerende salgsteknikker og forsøge at prakke dine ydelser på vildtfremmede mennesker, som bare bliver trætte af dine forsøg – og du dermed selv mister al motivation og føler dig helt ved siden af dig selv, når du skal lave business … altså rigtig business, hvor man kan leve af det bidrag, man giver til verden. 

Hvordan ville det føles, hvis du ikke hele tiden skulle stresse omkring det at sælge? Og dermed det at tjene penge !! 

Ville du føle dig LETTET? Eller måske spændt? Fuld af selvtillid og glæde? Ville du endelig kunne føle dig FRI

Jeg ved fra min egen personlige erfaring og fra arbejdet med massevis af dejlige klienter, at i det øjeblik du ejer din evne til at sælge fra de høje vibrationer, istedet for at knokle på med skam, skyld, desperation og angst – så skifter hele scenariet. 

Dette kan du lære på SHAMELESS SELLING workshoppen og mærke på egen krop og sind, hvordan det er at sælge fra flow energi og lethed. 

Dette er for dig, hvis du – 

 •  Ikke laver de penge, du gerne vil i din business. 
 •  Ønsker at salgsprocessen skal være let og naturlig – endda sjov. 
 •  Ikke orker at sælge pga. det får dig til at føle dig utilpas
 •  Ikke formår at fylde dine pladser op på dine workshops, arrangementer og kurser. 
 •  Stresser over at skulle introducere dine kurser og produkter. 
 •  Vil se pengene strømme ind i din business, istedet for ud !! 


Jeg kommer bla. andet til at dække: 

 • Daglig rutine med salgsaktivitet 
 • Ægte salgs motivation og drivkraft 
 • Mindsettet bag det naturlige salg 
 • Energien i en natural born salgsbabe 
 • Salg uden skam og skyld 
 • Hvornår skal du pushe og hvornår skal du give slip. 
 • 5-systemet for det vilde salg 
 • Hvordan kommer du i en høj vibe omkring det at sælge 
 • Det kritiske punkt i at bringe passion og kærlighed ind i dine salg. 
 • Hvordan sælger du, hvad og hvor ofte? 
 • Glem alt om komplicerede systemer og kæmpe kampagner – og gør istedet det smarte: det simple salg. 
 • Prissætningens princip nr. 1 
 • Forøg dig salg med min. 100 % med dette smarte tip. 

JEG ER SÅ KLAR BRITTA – HVORNÅR SKAL VI IGANG? 

Vent nu lidt – for du har slet ikke hørt, at jeg smider en EKSTRA FED BONUS på denne workshop for din skyld. 

Du bliver medlem af en Facebook gruppe, som du bliver tilføjet i de 14 dage, som workshoppen strækker sig over. Dette bliver en implementeringsgruppe, hvor du kan øve dig, dele dine salgsprocesser med dine medkursister, eksperimentere med dine actionsteps og få prøvet dig selv af på sikker grund – OG MODTAGE MIN PROFESSIONELLE SPARRING!!!!! 

Det er altså et lukket kick-ass community, hvor du træner med den bedste for at blive sindssyg god til at sælge dine ydelser og services – og som sagt er der masser af andre shameless selling babes du kan inspireres af, løfte i flok med og sparre med. 

JEG holder dig oppe på det, du har lovet dig selv i gruppen. AT KOMME IGANG MED AT SÆLGE – OG DERMED TJENE PENGE. NU !!! 

Hør nu her - jeg er kendt for at OVER-LEVERE HVER GANG! 

Dette er INGEN undtagelse, så jeg har lavet en super fed VIP BONUS workshop, som kun fåes ved investering i Shameless Selling workshoppen.

Nemlig "10 måder du saboterer dit salg på - hvordan du undgår dem og sælger løs istedet." Værdi 2499,00 kr. 

DU FÅR DEN GRATIS, NÅR DU HAPSER DIN WORKSHOP!!!

Denne BONUS workshop hjælper dig med at styre udenom de gængse faldgruber, hvor du bliver din egen værste fjende i din salgssituation. Hvor meget tror du ikke, jeg ville have givet for at få det her skåret ud i pap, INDEN jeg selv plumpede i alle hullerne ... men ok, det gavner så bare dig lige nu, for her deler jeg indsigterne med dig, så du sørger for at sælge løs fra start istedet for at sabotere dig selv ubevidst.

HVORFOR SKAL DU HOPPE MED OMBORD NU?

DUH – det er simpelt. 

Vil du tjene penge? Og hurtigt

Du ved, du holder dig selv tilbage, men du ved også, at du har potentialet til at lære at vriste dig fri fra al den skam og skyld, alle de lave vibrationer, der pt. eksisterer i alt for mange kvinder, der sælger virkelig gode ydelser og services til deres med-mennesker. 

Du er typen, der er intelligent nok til at vide, at hvis du implementerer det, du lærer på denne workshop, kommer du lynhurtigt til at tjene din investering hjem igen. Gange 10. Plus du ved indeni, at du er så færdig med at fucke rundt og trække tingene mere ud, du vil bare IGANG NU med at bidrage stort i verden. Uden at stresse over smarte salgsstrategier, som folk gennemskuer alligevel som det, det egentlig er: at tigge om folks penge. 

Eller værre endnu; at prøve at overbevise nogen om, at dine ydelser er gode nok. At DU er god nok …. Suk – så lavfrekvent. Så utiltrækkende. Så … tjah, bogstaveligt talt FATTIGT. Hvis du sidder og nikker med hovedet lige nu og kan genkende dig selv i dette, så er det på tide, at gøre det der skal til for at komme videre – og sætte handling på al din snak. 

Derudover har jeg ladet mit gode hjerte løbe af mig med endnu en gang og forærer dig hele denne effektive workshop til halv pris i INTRO rabat. Det sker ALDRIG igen, at denne top-fede workshop kommer ud til så skingrende skør lav pris !! Det er UDELUKKENDE NU, det sker.

LIDT OM THE SHAMELESS SELLING QUEEN NR. 1 – BRITTA BAUMANN

Jeg er spirituel success & business mentor med fokus på overflods mind-set, resultat-orienteret business og overensstemmelse med sjælen i alt, hvad jeg gør og lærer fra mig. 

Jeg driver en højst succesfuld multimillion-omsættende online business, hvor jeg dybest set laver lige det, jeg har lyst til. Jeg har tusindvis af kursister og klienter, der elsker at arbejde med mine energi-principper på eliteplan, da jeg altid insisterer på at levere top-kvalitet til succesfulde kvindelige business-babes, der er født til at gøre en positiv forskel i verden med deres eget unikke bidrag. 

Jeg arbejder med de , der vil gå hele vejen ! 

Jeg er derudover mor til baby Siff, som er godt en måned gammel, 6 dejlige pelsunger og så er jeg gift med min lækre soulmate mand, som selvfølgelig er ansat på fuld tid i mit selv-skabte business-imperium. 

Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig og da jeg endelig tog springet, fandt jeg virkelig min plads i verden. Jeg vidste indeni, at jeg var beregnet til at skabe mine egne arbejdsbetingelser ud fra feminine principper som kreativitet, intuition, sjælskontakt, nydelse, leg og overflod. Dette har jeg skabt på rekord-tid og vi vækster støt vores business år for år. 

Det er den vildeste følelse at kunne udleve min største drøm, nemlig at være sammen med min smukke familie i vores dejlige hus i skovens rene energi og arbejde når vi har lyst. Jeg gør nøjagtig det, jeg er født til. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at tune dybere ind i dit naturlige salgsflow, for det er alt-afgørende for din success i din business. Jeg er kendt for at være en kontroversiel, passioneret, powerfuld, 100 % autentisk og højst dedikeret kvinde, der taler på jævnt dansk krydret med rigelige bandeord, som sikrer dig min hudløst ærlige facon – jeg har ikke brug for at fremhæve mig selv som en perfektionistisk façade-guru, nope – jeg er et vildt og frit- ægte levende menneske, som vil gøre alt, for at få dig til at lykkes. 

Mine stærkeste værdier er energi-overenstemmelse, transparenthed, og jeg tolererer INGEN bullshit i business og i mit liv. Dette garanterer at jeg altid når mine målsætninger – ja overstiger dem faktisk gang på gang. På en naturlig måde for mig. Dette inkluderer at man sætter sine drømme forrest og er villig til at arbejde for dem. Du skal ikke forvente at ligge på sofaen på mit hold, næh – her er vi i fuld gang med at forandre verden til det bedre – med høj energi og fuld skrald på motivationen. 

OG BLIVE GODT BETALT FOR DET SAMTIDIG !!! 

HVAD VENTER DU PÅ SEJE BIZ BABE?

Du kan blive ved med at sidde der og tænke, at du gerne vil lære at sælge let og naturligt og dermed tjene penge … eller også kan du gøre noget ved det lige NU – og få muligheden for at kigge ind i mit hoved, mit mind-set, min energi og min MULTI-MILLION omsættende business “strategi”, som helt sikkert vil komme bag på dig og overraske dig – og så kan du implementere det, du lærer omgående i din egen business.

MØD MIG IN PERSON LIGE HER OG SE OM DU MATCHER MIN FREKVENS

Herunder kan du møde mig på video, hvor jeg introducerer netop denne workshop. Her kan du mærke efter, om vi to matcher i et samarbejde. Det er bestemt ikke alle, der er KLAR til at træde i karakter som en super selling business babe, men måske er du netop én af de få, der er klar til at gå hele vejen med din business vision og er klar til at gøre arbejdet.

PRAKTISK INFO OM DIN WORKSHOP?

 • Du modtager 4 moduler, der består af video trainings – en hver mandag og torsdag samt tilhørende actionsteps på disse moduler til de 14 dage, som workshoppen forløber over. 
 • Medlemsskab i en lukket Facebook gruppe dedikeret til implementering og sparring. 
 • Du modtager workshoppen på et privat online space, så du selv bestemmer hvilke dage og hvilke tidspunkter på døgnet, du vil følge din undervisning. 
 • Din workshop starter den første mandag efter din registrering.
 • Dine 4 moduler bliver frigivet hen over de næste 14 dage efter din registrering.
 • Du kan sparre med dine medkursister i den lukkede Facebook gruppe.